Hodnocení firmy TAVOČER s.r.o.

*
*
*
*
*
41 hodnocení
Pavlína
30.3.2018
*
*
*
*
*

S touto stěhovací firmou jsme byli moc spokojeni. Rychlé přestěhování, bez poničení nábytku, pomohli nám i větší nábytek obalit, aby se neponičil. Všem můžeme doporučit. Kvalitní a rychlé služby

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomasorsava
18.3.2018
*
*
*
*
*

Já se musel kvůli ukončení nájemní smlouvy a změně majitele domu stěhovat po Praze s dvoupokojovým bytem plus prodejnou průmyslového zboží - obojí bylo v jednom domě. Věděl jsem, že ani s pomocí přátel a zaměstnanců to nezvládneme bez stěhovací firmy a vůbec nelituju. Jelikož jsme demontovali několik větších regálů ze skladu a nábytku, velice nám vyhovovalo, že pak vše rozmístili a znovu smontovali, Jednalo se o firmu Tavočer, chtěl bych jim poděkovat a doporučit...

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
jandy
28.2.2018
*
*
*
*
*

Stěhoval jsem se už potřetí, ale až s Tavočerem jsem byl konečně spokojený. Dříve byl vždy problém s cenou nebo se stěhováky, u Tavočeru bylo vše v pořádku. Stěhováci byli milí a schopní a výsledná cena odpovídala kalkulaci. Dokonce mi bez poškození přestěhovali obrovské terárium, z čehož jsem měl dost strach. Můžu jen doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Kony
18.2.2018
*
*
*
*
*

Dobrý den, s touto firmou jsem se setkal, když jsem musel přestěhovat celou svoji firmu z jednoho konce Prahy na druhý a musím říct, že lépe jsem si snad nemohl ani vybrat. Velmi mi záleželo na dodržení termínů, jelikož firma kvůli stěhování nemohla dlouho stát. Termíny byly dodrženy a dokonce i přes vytížení firmy Tavočer mi byl nabídnut velmi příjemný termín. Firma je opravdu profesionální, veškeré vybavení mé firmy bylo přestěhováno bez jakýchkoliv poškození. Za mě můžu jenom doporučit.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Miklikova.hana
3.12.2017
*
*
*
*
*

Ve velmi krátkém časovém horizontu jsem byla nucena přestěhovat svůj obchod se zdravou výživou. Část zboží jsem si poodvážela sama, firma Tavočer mi přestěhovala sklad,regály, police, pult a další drobný nábytek. Cenová nabídka se téměř shodovala, vše proběhlo během tří hodin. Ještě jednou děkuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Milka H
2.12.2017
*
*
*
*
*

Stěhování s firmou TAVOČER nelze popsat jinak než naprosto perfektní ve všech směrech! Kluci, děkujeme 😊

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Ondrej Mikle
21.11.2017
*
*
*
*
*

Nejprve neodstehovali vsechny veci do ciloveho patra, protoze si krabicemi zakryli cidlo ve vytahu. Byli tam o hodinu kratsi dobu nez kalkulace, cena z kalkukace byla 24000 Kc. Tezky predmet si nacenili minimalne 2x jak to melo byt podle jejich tabulky (4000 Kc misto max 2000 Kc). I navzdovy vsemu, chceli nakonec 28000 Kc, a nerozepsali to po polozkach na vysledne fakture, na fakture bylo jen "stehovani 28000 Kc". Na reklamace nereaguji. Vrele nedoporucuji, jsou to hajzlove.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Pavel Dostal Praha
11.10.2017
*
*
*
*
*

Dispečer příjemný, kalkualce přišla obratem. Vůz přijel na minutu přesně. Výsledná cena ale byla o 25 % vyšší než kalkulace, přestože nakládka i vykládka byla o hodinu a čtvrt kratší než v kalkulaci. A vzdálenost 400 metrů jel vůz 15 minut..neuvěřitelné. ....na reklamaci Tavočer vůbec nereagoval. Velmi nedoporučuji !!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Simona Hrdova
30.9.2017
*
*
*
*
*

Spolupráce dopadla na výbornou. Moc děkuji a pokud bych se zase vracela do Čech určitě využiji vašich služeb.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Monika T.
10.8.2017
*
*
*
*
*

Služby hodnotím kladně, práce stěhováků byla profesionální, rychlá. Ovšem platba se naprosto neshodovala s návrhem ceny v objednávce, nacenili si stěhování nadměrných předmětů, s vyšší váhovou kategorií, které jsme opravdu nestěhovali. Cenu pak nebyli ochotni více řešit, ikdyž jsme je několikrát urgovali.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne1
Přidat hodnocení
  • Dobronická 1257
  • Praha 4 - Kunratice
  • 148 00
  • Sídlíme v areálu společnosti Motovia. Dispečink se nachází v prvním patře budovy s vrátnicí. Prodejnu obalů naleznete ve žluté budově uvnitř areálu, hned naproti vjezdu.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno