Hodnocení firmy TAVOČER – stěhování Praha

*
*
*
*
*
49 hodnocení
ruzabielova
28.7.2017
*
*
*
*
*

Za mňa super :) Určite budem odporúčať aj naďalej. Očakávala som zdĺhavé sťahovanie, ale páni zo spoločnosti Tavočer boli príjemní a šikovní :) Sťahovanie dopadlo na jednotku s hviezdičkou. Veľmi pekne ďakujem ešte raz :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
lenka
28.6.2017
*
*
*
*
*

Stěhovací firmu jsem využila pro uskladnění věcí během stěhování z jednoho bytu do druhého. Mají hlídané sklady přímo u sídla firmy. Uskladnění nestálo moc peněz a mě vytrhli touhle službou trn z paty. Do nového bytu mě už firma i přestěhovala, takže bych se klidně stěhovala zase :) Sestra se bude v blízké době stěhovat do domečku, takže se na tavočer taky obrátí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Elena Peterkova
18.3.2017
*
*
*
*
*

Jsem velmi ráda, že Vás mohu kladně ohodnotit. Po mnohých zkušenostech s jinými firmami jsem si ani nemyslela, že lze stěhovat s takovým klidem a organizovaností. Moc Vám děkuji a pokud se mě bude někdo ptát na doporučení stěhovací firmy, určitě to budete vy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Andrea Veselá
27.2.2017
*
*
*
*
*

Dobrý den, nedávno jsem využila vaši stěhovací službu do zahraničí. Díky nové pracovní nabídce jsem potřebovala rychlé a bezstarostné stěhování. Tohle mi nabídla vaše firma, ráda doporučím tyto služby dál.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Frantisek Holub
26.1.2017
*
*
*
*
*

Jsem rád, že jsem s vámi mohl stěhování zažít. Jste skvělou a kvalifikovanou firmou, která přesně ví kam sáhnout a kdy co naložit a vyložit. Moc děkuji za vaše služby.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
dominikazrzava
16.12.2016
*
*
*
*
*

Moc děkuji za vaše služby. Vůbec jsem nedoufala v tak kvalifikované lidi, kteří vědí co dělají. Využili jsme vašich služeb k přestěhování z bytu do domu a spokojenost. Velice se mi zamlouvá i vaše služba úschovy věcí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
kynclova4
18.11.2016
*
*
*
*
*

Zdravím, chtěla bych poděkovat Vaší firmě za ochotu a spolehlivost. Byla jsem přestěhována bez zbytečných starostí a komplikací. Komunikace taky super a cena byla taky ok. Pánové přijeli včas na místo určení a nebyl žádný problém převést nějaké věci navíc. Moc děkuji a přeji další spokojené zákazníky :)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Dominika Zrzavá
29.9.2016
*
*
*
*
*

Jsme velice rádi, že jsem zvolili ke stěhování právě vás. Musím říci, že jsme neměli nejmenší problémy. Pracovníci vaší firmy dělají opravdu všechno proto, aby byl zákazník nad míru spokojen. Jsme i velice rádi, že poskytujete službu úschovy. Protože náš starší gauč se do nového bytu nevešel a čekal na nového majitele vyřešili jsme to právě touto úschovou. Moc vám děkujeme všichni byli úžasní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
romuska235
22.8.2016
*
*
*
*
*

Tak já mám naštěstí lepší zkušenost než Jarda...s kalkulací jsme souhlasili a konečná cena se navýšila pouze o necelou pětistovku z důvodu většího množství obalových materiálů, chtěla jsem mít všechno pořádně zabalené. Kluci byli opatrní, nerozbilo se nic a ani se nic nepoškrábalo a během dne bylo všechno přestěhované. Větší nábytek mi roznesli do pokojů, kam jsem jim řekla, takže nám ušetřili i práci.Řešila jsem to sama s malým dítětem, takže abych se stěhovala sama bylo nemyslitelné a vynaložených peněz nelituju.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
martinsimek1
20.6.2016
*
*
*
*
*

Chtěl bych poděkovat stěhovací firmě TAvočer, vše proběhlo dle mojich představ. Rychlí přestěhování a dle mě i super cena. Doporučuji

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Přidat hodnocení
  • Dobronická 1257
  • Praha 4 - Kunratice
  • 148 00
  • Sídlíme v areálu společnosti Vimbau. Pro náš dispečink a prodejnu obalových materiálů máme samostatný vjezd z ulice Mílová 697/2.
  • mapa

Kontaktní osoby